food-image-rosemary-opt

Dobrodošli

Time for Steak

Ali "ČAS JE ZA STEAK" je blagovna znamka Kmetije Čas, ki se je razvila iz strasti mladega fanta do zorenja govedine. Ukvarjamo se z zorenjem govejega mesa slovenskega porekla.

food-image-signature-opt

Steak, ki navduši.

Suho zorjena govedina ali vrhunec govejega mesa...z drugimi besedami poezija okusov

DOMA PRIDELANA

SVINJINA

Tradicija ki traja že od leta 1938

SUHO ZORJENA

GOVEDINA

Izključno meso Slovenskega porekla

LE KAJ BI IZBRALI ...

Izdelki na voljo

Preverite kaj se bo peklo ta vikend

BABY BACK RIBS

5,00 
Le kdo lahko reče ne sočnim rebercam na žaru? Aja, pa nena jih pozabi premazat z našo BBQ omako!
Cena: 10,00€/kg

BBQ OMAKA

4,89 
Domača BBQ omaka, ki je nastala v sodelovanju z Suki's grill, bo dvignila vse vaše jedi na nov nivo.

BRISKET ANGUS

44,70 89,40 
Meso ki je primerno za počasno dimljenje... Končni rezultat? Bolano, bolano, bolano sočno meso
Cena: 14,90/kg

ČOKOLADA S PANCETO

5,49 

ČOKOLADA IN PANCETA: NORA KOMBINACIJA, ŠE BOLJ NORI OKUS!

DIMLJENA KLOBASA ZA ŽAR-PIKANT

2,97 5,94 
Klobase, ki bodo postale nepogrešljiv del vašega piknika
Cena: 9,90€/kg

FLANK STEAK ANGUS

19,00 23,99 
Izredno podcenjen kos mesa, ampak bo s pravilno pripravo presenetil marsikoga
Cena je 23,99€/kg

GOVEJI BURGER ANGUS

2,00 
Naše zorjene burger polpete bodo dvignile vaše burgerje v drugo dimezijo...
Cena: 11,00€/kg

GOVEJI STEAK

7,70 13,20 
REŠITEV ZA VSE, KI STE NAVAJNI KLASIČNEGA GOVEJEGA STEAKA PO DOBRI CENI. Cena: 21,99€/kg

KMEČKA SUHA SALAMA

5,00 
Salama za vse priložnosti
Pakrianje: cca 250g

LESENA DESKA IZ SLO. LESA (MALA)

14,99 
Ker vemo, da je potrebno podpirati slovensko, da bo vaš steak počival na kvalititeti, smo za vas naredili lesene deske iz Slovenskega oreha.

LESENA DESKA IZ SLO. LESA (VELIKA)

29,99 
Ker vemo, da je potrebno podpirati slovensko, da bo vaš steak počival na kvalititeti, smo za vas naredili lesene deske iz Slovenskega oreha.

Kako nastane tako dobra govedina?

Z suhim zorenjem ...proces pri katerem je potreben trud in čas. Tukaj ni bljižnic. Potrebni so optimalni pogoji, ki se denevno preverjajo. Treba je zagotoviti, da se vsak kos mesa pravilno zori, saj le s tem zagotovimo odličen kos mesa.

Suho zorjeno

Suho zorenje je proces, pri katerem meso pustimo v zorilnici, kjer je temperatura zraka med 0 in 1,5°C in 70-80 odstotna vlažnost. S tem mesu dodamo izrazit goveji okus, ki je značilen za suho zorjeno meso.

Zgodba ...

Pred poletjem leta 2017 sem nekje na internetu zasledil kos govejega mesa, ki je bilo zorjeno po metodi "Dry aged" oz. suho zorjeno. Sprva nisem vedel kaj to sploh pomeni, zato sem vprašal svojo mamo, ki je že vrsto let v mesariji, ampak tudi ona ni vedela kaj je to. Lahko bi rekli da se je takrat iz preprostega zanimanja začela razvijati moja zgodba in strast do zorenja.

Mnenja

Naših strank

TFS_4_steak

Pridi in prevzemi

Rezerviraj svoj steak!

In se vidimo v naši prodajalni