Nekaj besed ...

O nas

Obožujem kar počnem...in le tako vam lahko ponudim nekaj odličnega

Vsak dan se naučiš kaj novega

Tudi po tolikih letih še vedno ne vem vsega

Z vami sem Denis Čas Podlesnik

Od leta 2018

Tisto poletje sem nekje na internetu zasledil "Dry aged beef" oziroma suho zorjena govedina, in ni mi bilo jasno kaj to je. Zato sem vprašal svojo mamo, ki je že v mesariji več kot 25 let in tudi oni ni vedela kaj to pomeni. 

In tako se je začela moja zgodba. Hitro sem poiskal vso možno literaturo in se začel učiti. Seveda je bilo vse v angleščini.

Po več mesecih učenja in testiranja sem ugotovil kakšne pogoje potrebujem, da ustvarim popoln kos mesa.

In zato smo leta 2019 postavili prav takšno zorilnico. Seveda je potem trajalo še nekaj mesecev, da sem znanje iz papirja prenesel v prakso. 

In sedaj po kar nekaj letih testiranja in predvsem ˝živciranja˝ lahko rečem, da vem kakšno stvar ali dve o suho zorenju mesa.