Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

S splošnimi pogoji poslovanja se opredelijo prodajni pogoji spletnega nakupa na naši spletni strani.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Timeforsteak  so sestavljeni v skladu z Obligacijskim zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov, kodeksi za e-poslovanje in veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

S spletno trgovino upravlja Kmetija Čas d.o.o., Rošpoh-del 147, 2211 Pesnica pri Mariboru, Matična številka:3680339000, Davčna: SI62761323, ki je tudi ponudnik vseh artiklov v spletni trgovini.

POTEK NAROČANJA

Ker pri nam ne želimo, da plačujete kakršne koli pribitke zaradi odstopanja v teži v naši spletni trgovni poteka naročanje tako, da izberete željene artikle in jih oddate v košarico. Vaše naročilo gre nato v obdelavo in se začne pripravljati. Ker večinoma artiklov nima fiksne teže je potrebno prvo meso pripraviti na vašo željeno težo in šele nato se na podlagi prirpavljenega mesa(količine) izda račun, ki ga potem poravnate preko spleta ali pa po povzetju. 

Vaše naročilo bomo potrdili najkasneje v roku 48 ur.

Načini plačila:

Potem ko je vaše naročilo potrjeno in pripravljeno se vam izda račun. Plačate lahko na nasljednje načine:

  • PO POVZETJU: POŠTA SLOVENIJE OMOGOČA PLAČEVAJE PO POVZETJU Z GOTOVINO ALI PLAČILO S KARTICO
  • PLAČILO PREKO SPLETA: PREKO SPLETA LAHKO PLAČATE RAČUN Z VAŠO KARTICO ALI PA PLAČILO PO PREDRAČUNU

DOSTAVA

Blago dostavlja Pošta Slovenije, s katerimo imo pogodbeno razmerje. Ker ima Pošta Slovenije pravico dostavljanja blaga do 3 delovnih dni, vaše naročilo oddamo na pošto v sredo popoldan, saj s tem zagotovino, da izdelke prejmete najkasneje do sobote. Pošta Slovenije vas bo o dostavi tudi predčasno obvestila preko SMS-a ali E-mail naslova.

Izdelki so pakirani v posebej izdelanih izolacijskih škatlah z dodanim ledom s katerimi zagotavljamo hladno verigo več kot 50ur.

Zato se vsa naročila  sprejemajo do srede do 10:00 ure. Vsa naročila ki bodo oddana kasneje se bodo oddala naslednji delovni teden. O tem vas bomo tudi obvestili saj lahko potem odločate ali želeti naročilo preklicati.

Ker želimo, da vaše naročilo pride čim hitreje v vaše roke in seveda na hladno, vas prosimo, da si zagotovite prevzem blaga kar se da hitro.

Shopping Cart
Scroll to Top