Varovanje zasebnosti

V osnovi spletne strani podjetja Kmetija Čas d.o.o. uporabljajo piškotke, v katerih anonimizirano shranjujejo informacije o tem, katere strani obiskovalec obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje obiskovalec preko brskalnika v času trajanja seje – obiska.

S pomočjo piškotkov tržimo tudi našo ponudbo preko različnih spletnih oglaševalskih mrež, od katerih uporabljamo tudi storitev »Remarketing« podjetja Google in Facebook. Ta storitev nam omogoča prikazovanje oglasov naše ponudbe na različnih spletnih straneh, na podlagi piškotkov, ki so jih obiskovalci dobili med obiskom spletnih strani podjetja Kmetija Čas d.o.o.

Od prikazovanja specifičnih oglasov oglaševalske mreže Google Display Network se lahko odjavite s klikom tukaj. Več si o samem oglaševanju in zbiranju podatkov preko Googla lahko preberete tukaj.

Vsi podatki, pridobljeni na opisan način, so z naše strani uporabljeni za t.i. »remarketing« oziroma ponovno trženje.

Piškotke lahko tudi onemogočite

Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:

Chrome

Firefox

Interne Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)

13. Varstvo podatkov

Vaši osebni podatki so skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob vpisu na novice, oddaji povpraševanja, oddaji naročila, tudi nepotrjenega oziroma nedokončanega (opravljeno le naročilo in ne plačilo predračuna), nagradnih igrah in anketah, bodo glede na zakonsko podlago, zakonit interes oziroma ob vaši privolitvi uporabljeni za namene pošiljanja naročenega, ponudb, računov, reklamacij ter ostale potrebne komunikacije med vami in M.F. s.p., ki je upravljalec osebnih podatkov.

Osebni podatek (o.p.)

Pravna podlaga hrambe

Namen obdelave

Trajanje hrambe

Podatki o uporabniku – spol*, ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov

Izvedba pogodbe, zakonit interes

Za izvedbo pogodbe, vključno s splošno statistično obdelavo podatkov o uporabniku in njegovih naročilih, ponovnih nakupih, agregatnem obnašanju kupcev. *Spol kupca se hrani in obdeluje izključno za potrebe nagovarjanja in prilagoditve prodajnega besedila glede na spol.

3 leta od zadnjega naročila oziroma izdanega servisnega naloga

Podatki o uporabniku – spol*, ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov

Osebna privolitev

Za izvedbo trženjskega komuniciranja, ki ni neposredno vezano na posamezno naročilo. *Spol kupca se hrani in obdeluje izključno za potrebe nagovarjanja in prilagoditve prodajnega besedila glede na spol.

3 leta od zadnjega naročila oziroma izdanega servisnega naloga oziroma do preklica

Podatki o uporabnikovem naročilu in izdanem računu – datum in kraj nakupa, kupljeni artikli, cene kupljenih artiklov, skupni znesek nakupa, način plačila, naslov za dostavo, številka in datum izdaje računa

Izvedba pogodbe

Za izvedbo pogodbe, vključno z izpolnitvijo naročil (dobavo produktov in zagotovitvijo storitev), izdajo računa, komunikacijo z vami, preveritvijo vaših plačil in izpolnitvijo drugih naših in/ali vaših obveznosti.

30 dni, v kolikor naročilo ni dokončano oziroma potrjeno.

30 dni, v kolikor je naročilo dokončano, a je naknadno preklicano, neprevzeto oziroma neplačano.

3 leta, v kolikor je naročilo dokončano in blago prevzeto oziroma plačano.

Račun se hrani 10 let.

Podatke o reševanju reklamacij izdelkov – datum in kraj reklamacijskega pregleda, obravnavani izdelki

Izvedba pogodbe

Za izpolnitev naših in/ali vaših obveznosti v okviru pogodbenega razmerja.

3 leta od izdaje servisnega naloga

Podatki o uporabnikovi uporabi spletnega mesta upravljavca

Zakonit interes

Za splošno optimizacijo poslovanja in spletnega oglaševanja preko storitve Google Analytics.

Trajno, anonimizirano

Podatki o uporabnikovi uporabi spletnega mesta upravljavca

Osebna privolitev

Za izvajanje ponovnega trženja v oglaševalskem omrežju Google Adwords in Facebook na podlagi pridobljenega soglasja za komuniciranje s prilagojenimi ponudbami in vsebinami.

Največ 180 dni od zadnjega obiska spletne strani

Podatki o komunikaciji z upravljavcem – e-poštni naslov, telefonska številka, datum, ura in vsebina poštne ali e-poštne komunikacije, datum, ura in trajanje telefonskih klicev

Izvedba pogodbe, zakonit interes

Za hitrejšo in neovirano poprodajno pomoč preko telefona, pošte oziroma e-pošte v povezavi z vašim naročilom oziroma interesom.

Trajno oziroma do preklica

Podatki o oglaševanju oz. način pridobitve oziroma vir, preko katerega je uporabnik prišel v stik z M.F. s.p. – spletna stran in oglasna kampanja oziroma akcija, klicni center

Zakonit interes

Analiza uspešnosti oglaševalskih kanalov in njihova optimizacija

Trajno, anonimizirano po:

30 dneh, v kolikor naročilo ni dokončano oziroma potrjeno;

30 dneh, v kolikor je naročilo dokončano, a je naknadno preklicano, neprevzeto oziroma neplačano;

3 letih, v kolikor je naročilo dokončano in blago prevzeto oziroma plačano.


Osebni podatki se obdelujejo z namenom izpolnitve naročniške pogodbe, izpolnitve zakonskih obveznosti izdaje potrjenega računa in za obveščanje o stanju naročila, ponudbah in drugih vsebinah preko pošte oziroma e-pošte ali po SMSu ob predhodnem privoljenju oziroma ob zakonitem interesu.

Po preteku obdobja hrambe se vaši osebni podatki avtomatično izbrišejo oziroma anonimizirajo, razen podatkov o komunikaciji in podatkov izdanega računa, kateri se v elektronski obliki hrani v podjetju Kmetija Čas d.o.o. Računi se hranijo še 10 let po poteku leta, na katerega se nanašajo. Na pisno željo lahko kadarkoli prejmete duplikat računa oziroma pogodbe.

Pri tem imate pravico dostopa, popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov, katere hrani podjetje Kmetija Čas d.o.o. – to storite s tako, da nam pošljete email na info (afna) timeforsteak.si.

Poleg tega imate pravico do omejitve obdelave, pravico do obveščanja, pravico do prenosljivosti podatkov in pravico do ugovora po Uredbi (EU) 2016/679 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov.

Od obveščanja o posebnih ponudbah, popustih in drugih vsebinah preko e-pošte ali po SMSu, v kar ste predhodno privolili, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo “Odjava” v prejetem e-poštnem sporočilu.

Shopping Cart
Scroll to Top